Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дрони на 17 млн: нова партія від Дніпра для ЗСУ

Дніпро продовжує займати позицію лідера із закупівель для Збройних сил. Щотижня місто передає бійцям на передову нові партії оснащення. Цього разу передали понад 60 дронів з тепловізорами та низку зарядних станцій.

Сучасна війна потребує сучасних засобів. І дрони нині – не примха, а необхідність для наших захисників.

“Жоден штурмовик не може йти без “очей”. Реалії війни такі — для переваги над противником треба бачити його заздалегідь”, – каже командир окремого штурмового батальйону Юрій.

Дніпро передав Силам оборони чергову партію техніки. Бійці отримали понад 60 дронів з тепловізорами та низку зарядних станцій.

“Продовжуємо допомагати нашим оборонцям. Як і щотижня — нині видали ще дронів на 17 млн грн. Це додатково до тих 1 700 безпілотників, що місто надало з дня початку повномасштабної війни. Навіть попри те, що у місцевого самоврядування держава забрала купу грошей, маю на увазі військове ПДФО, ми в будь-якому випадку будемо допомагати нашим оборонцям”, – повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов.

Дніпро залишається лідером з допомоги ЗСУ. Щотижня місто передає партії допомоги: устаткування, автівки, планшети та дрони.

“Зараз трохи не та війна, що була раніше. Основні втрати противника якраз від дронів. Тож саме вони допоможуть закінчити нам цю війну нашою перемогою”, – зазначив заступник командира однієї з бригад Сергій.

Читайте також: путін/сталін: часи різні — методи одні