Site icon Телеканал «ДніпроTV»

За добу оброблено 40 звернень містян до Громадської Ради Дніпра

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 40 звернень. Громадська Рада продовжує оперативно опрацьовувати всі повідомлення дніпрян. До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються містяни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на отриману від дніпрян інформацію та готовність оперативно відреагувати на будь-які виклики.

Вода:

26 березня у Новокодацькому районі спеціалісти КП «Дніпроводоканал» проводили промивання магістральних водоводів у районі вулиць: Велика Діївська, Гідропаркова, Метробудівська, Моніторна та прилеглих. Роботи тривали безперервно майже добу, до ранку сьогоднішнього дня. Комунальники працювали без відпочинку, аби завершити процес. З багатьох адрес ще вчора надходили повідомлення, що вода вже стала чистішою:

Сукупний борг тільки цих будинків перевищує 2 800 000 гривень (майже 3 мільйони гривень).

Будь ласка, враховуйте, що оплата за спожиту воду дозволяє КП «Дніпроводоканал» проводити роботи з покращення її якості (міняти труби, засувки, фільтрувальне обладнання).

Разом, жителі цих трьох будинків завинили за спожиту воду 1 мільйон гривень.

Каналізація:

 ЖКГ:

 Транспорт:

 Транспортна інфраструктура:

«Нещодавно зробили зупинку громадського транспорту у напрямку до центру міста, а перейти дорогу від ТРЦ «Караван» на зупинку проблематично через потік машин», – написала дніпрянка Лідія.

«Взагалі на Березинці біля ТРЦ «Караван» переходи для пішоходів є. Просто від зупинки потрібно пройти трохи вперед і там за автомийкою є і пішохідна розмітка, і світлофор, а дехто хоче його поставити прямо на самій зупинці, але за правилами так не можна», – вважає дніпрянка Яна.

«Деяким людям простіше перебігати дорогу у недозволеному місці і просити зробити пішохідний перехід через 20 метрів від вже наявного», – додає Яна.

Департамент транспорту та транспортної інфраструктури вже отримав від мера Філатова доручення вивчити ситуацію і поінформувати містян про можливі шляхи вирішення питання.

«На Донецькому шосе біля ринку «Видний» є “зебра”, тільки практично ніхто не зупиняється, ось там бажано бути світлофору», – пише дніпрянка Олена.

Це питання також передано на контроль департаменту транспорту та транспортної інфраструктури. Місцевих жителів буде поінформовано про можливість встановлення світлофору у зазначеному ними місці.

Зв’язок:

Абоненти “Фрегата” повідомляють, що у цього провайдера вже другу добу немає Інтернету, пояснень отримати не можуть. Людей хвилює, що у понеділок розпочнуться онлайн-заняття школярів.

Будь ласка, зверніться до провайдера. Своє обладнання можуть лагодити тільки вони. У разі нехтування ними скарг, змініть постачальника інтернет-послуг.

Заявки щодо комунальних та інших проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

(095) 816-39-11   

(093) 261-32-25   

(063) 402-79-56   

(063) 681-61-82   

(068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово.

Залишити заявку можна в коментарях.

Читайте також: Укрзалізниця змінила правила оформлення та повернення квитків.