Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі обрізають дерева, які перекрили камери спостереження

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів щодо цифрової інформації Костянтин Цепенніков у рамках чергування по місту перевірив, як виконується доручення міського голови Дніпра щодо дотримання належного рівня безпеки у місті та функціонування Системи ситуаційного відеоспостереження. 

У рамках виконання міської Програми “Безпечне місто”, затвердженої на 2021-2025 роки, співробітники Ситуаційного центру Дніпра цілодобово слідкують за камерами відеоспостереження:. Вони розташовані в рекреаційних зонах, на дорогах міста та  в громадських місцях. З початку цього року у центрі обробили 539 запитів.

Однак у місті є ділянки, які з настанням весни перекриваються деревами. Щоб підтримувати безпеку в місті, зелені насадження обрізають.

Під час чергування співробітники Департаменту благоустрою обрізали гілки за однією з адрес. На сьогодні це вже 14 локація з 25 запланованих. Решту адрес планують опрацювати протягом 5-6 днів. 

Це допоможе співробітникам Ситуаційного центру і надалі фіксувати події та більш ефективно відповідати на запити містян.

Читайте також: На Дніпропетровщині затримали одного з групи агентів фсб, які шпигували за «центрами прийняття рішень»