Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Сили оборони знищили усі ворожі цілі, якими рф атакувала Україну. Уламки ракет упали на Київ, є постраждалі

У ніч на 13 грудня 2023 року окупанти атакували Україну ударними безпілотниками “Шахед” і балістичними ракетами. Усі ворожі цілі було збито: дрони — переважно на Одещині, ракети летіли у напрямку Києва, повідомии у Повітряних силах. За інформацією Генштаба, столицю окупанти атакували зенітними керованими ракетами С-400, а також крилатими ракетами «Іскандер».

Від падіння уламків збитих ракет у Києві травмовано 53 людини, сповістив мер Кличко. 

Внаслідок обстрілу постраждали 4 райони столиці:

у Голосіївському районі уламки впали на дорогу;

у Дарницькому районі загорівся приватний будинок на площі 400 м2;

– У Деснянському районі загорівся 7 поверх у девятиповерхівці та 8 авто в дворі будинку — з будинку була проведена евакуація мешканців;

– У Дніпровському районі вибуховою хвилею вибило вікна в двох житлових будинках, також загорівся приватний житловий будинок.

Ударні дрони були спрямовані по об’єктах цивільної та припортової інфраструктури Одещини, повідомили в Силах оборони півдня.

Один із збитих “Шахедів” упав на територію комунального авторемонтного підприємства в Одесі, спалахнула пожежа. 2 співробітників отримали поранення, їх госпіталізовано, стан задовільний. Зруйновано ангар, пошкоджено 11 цивільних автівок, 3 — вигоріли вщент.

В Одеському районі уламками іншого збитого дрону пошкоджено одну з будівель припортової інфраструктури. Люди не постраждали.

Читайте також: росія припинила обміни військовополоненими 

https://dnipro.tv/wp-content/uploads/2023/12/img_8585-1.mp4