Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Щотижня відправляємо на потреби ЗСУ вантажівки, пікапи, дрони»: Філатов показав чергову партію техніки для бійців

Ще 15 пікапів і 25 дронів. Дніпро продовжує системно забезпечувати ЗСУ необхідним. Нині військові отримали нові пікапи з повним приводом, дрони з тепловізорами тощо. 

«Вітаю! Бажаю здоров’я!»

Автівки для фронту потужні, з повним приводом. Також мають знижені передачі, що полегшує пересування складним бездоріжжям. Їхня вантажність сягає 900 кг, тож вони придатні для обладнання певними бойовими установками.

Олена, військова: «Ми щиро вдячні міському голові, ми щиро вдячні всім небайдужим громадянам. Саме такими зусиллями ми наближаємо перемогу над нашим споконвічним ворогом. Ми отримуємо дуже добру техніку, яка виконує свої безпосередні завдання за призначенням, багатофункціональна, нова».

Військові кажуть, підрозділи на перших-других лініях зіткнення мають неабияку потребу в дронах. Адже детальне бачення ворожих пересувань дозволяє ефективніше і швидше нищити російських окупантів. 
Тож бійцям від громади Дніпра передали понад два десятки дронів з тепловізорами.

 Максим, військовий: «Треба бути завжди зосередженим, готовим. Я вважаю, що ці дрони зроблять свій внесок і допоможуть наблизити перемогу».

До нинішньої партії устаткування також увійшли ноутбуки та інша компʼютерна техніка, яку замовляли армійці. 

Борис Філатов, міський голова Дніпра: «Сьогодні, коли дуже жвава дискусія лунає в суспільстві — «дрони чи стадіони» — наша територіальна громада, славетне місто Дніпро, продовжує допомагати Збройним силам України. Це вже не новина, це вже стала така рутина. Кожного тижня ми передаємо на нужди наших оборонців вантажівки, пікапи, дрони…»

Читайте також: Взаємодопомога та робота в екстремальних умовах: як працюють дніпровські лікарі під час війни