Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Ще 60 потужних дронів, тепловізори та зарядні станції. Дніпро продовжує забезпечувати ЗСУ потрібною технікою

Дніпро продовжує системно забезпечувати українських захисників необхідною технікою. Нині армійці отримують ще 60 потужних дронів з тепловізорами, що мають захист від РЕБ, а також ручні монокулярні тепловізори і низку зарядних станцій.

«У нас була одна проблема — не вистачало дронів із тепловізійними камерами. Тому ми звернулися до міського голови Дніпра з проханням надати нам такі. Дуже швидко, дякуємо, відгукнулися. Тепер ми можемо бачити ворога не лише вдень, а й вночі», — каже військовий Олександр.

Він також висловив вдячність дніпрянам, які допомагають оборонцям держави.

Водночас представник оперативного командування «Схід», майор Ігор також наголошує, що вже не один місяць саме дрони є найзатребуванішою технікою на фронті.

«Для наших бригад і полків, які беруть участь у відбитті збройної агресії, це найоптимальніші, найзатребуваніші предмети для війни. Зараз різні хейти по мережах і пресі, мовляв, міські ради не допомагають армії. Я вважаю, що міська рада Дніпра абсолютно тут не має бути згаданою. Тому що від початку агресії ми з ними співпрацюємо», — каже український захисник.

Усе оснащення для бійців місто купує безпосередньо за їхніми заявками.

«Продовжуємо допомогу нашим військовим. Ще 25 млн грн на підтримку наших оборонців. Рухаємося далі. Це дуже важливо. І зараз Дніпро, як завжди, перший серед інших територіальних громад у підтримці військових», — наголосив мер Дніпра Борис Філатов.

Читайте також: У Дніпрі в День Української Державності вшанували памʼять полеглих захисників