Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Правоохоронці перекрили канал постачання наркотиків на Дніпропетровщину

Схему організувала мешканка Черкаської області, а її спільники приймали замовлення та робили закладки в Кривому Розі.

Як повідомляє пресслужба поліції, злочинне угрупування організувала 31-річна мешканка Золотоноши, що на Черкащині. Разом з іще двома спільниками 32-х та 36-ти років вони налагодили постачання наркотиків у Кривий Ріг. Чоловіки приймали замовлення та робили закладки в різних частинах міста, після чого повідомляли покупцям про місце схованок.

17 січня в оселях та автівці зловмисників пройшлиі обшуки, в яких правоохоронці вилучили підготовлені для закладок наркотики, мобільні телефони та банківські картки. Також вилучили автомобіль «Daewoo Lanos», яким користувалися закладники. Все вилучене направили на дослідження.

Зараз вирішується питання про повідомлення двом чоловікам про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та обрання підозрюваним запобіжного заходу. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також збирається доказова база для притягнення до кримінальної відповідальності організаторки наркобізнесу.

Читайте також: На Дніпропетровщині припинили діяльність потужної нарколабораторії