Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Працівники підприємства з підвищеною небезпекою відточували навички, як діяти в разі аварії

На «Кривбасвибухпромі» нагадали працівникам, як діяти в разі надзвичайних ситуацій на підприємстві. Провели навчальну тривогу. Зімітували порушення цілісності будівельних конструкцій і навчали, як реагувати на подібні аварії.

Всі працівники сфер з підвищеною небезпекою, відповідно до Закону України «Про охорону праці», повинні один раз на рік проходити практичну перевірку знань, як діяти в разі аварії. Тож для них влаштували навчальну тривогу.

Олександр Пархоменко, директор з охорони праці промислово-виробничого підприємства «Кривбасвибухпром»: «Все мы понимаем, что человеческая жизнь – это самое важное, что может быть. Мероприятие мы это проводим регулярно, и самое главное, что сама цель этого мероприятия — психологический настрой наших работников. Спасатели наши должны знать оборудование, расположение зданий, локаций наших, чтобы эффективно выполнить спасательную операцию».

В навчаннях також взяли участь службовці Державного воєнізованого гірничорятувального загону ДСНС України, які дислокуються у Кривому Розі.

Денис Жмура, головний інженер промислово-виробничого підприємства «Кривбасвибухпром»: «К счастью, мы редко сталкиваемся в своей деятельности с несчастными случаями. Однако мы должны быть готовы, что такие случаи могут возникнуть. И от нашей подготовленности многое зависит».

Спільні навчання проходитимуть і надалі, адже тільки регулярні тренування дозволять відпрацювати блискавичну реакцію на небезпеку.