Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Помста після чергового обстрілу рф: Дніпро доправив Силам оборони партію дронів і вантажівок

Внесок всіх дніпрян у відплату нелюдам з рф. Дніпро доправив Силам оборони чергову партію дронів і вантажівок.

“Після моторошної ночі, коли росіяни влучили “шахедом” у багатоповерхівку на лівому березі, де просто відпочиивали цивільні люди. Ця видача техніки – наша помста. Ми сьогодні буквально, після того, як і відвідав місце трагедії, видаємо 75 дронів. Різне обладнання також для наших бойових бригад, а також 8 вантажівок”, – каже міський голова Борис Філатов.

Дрони оснащені тепловізорами, аби військові могли якомога ефективніше чинити спротив ворогу за будь-яких умов. Вантажівки високопрохідні, різних моделей — з колісними формулами 4х4 та 6х6.

“У тих умовах, в які зараз міські ради поставили, це взагалі — космос. Це означає, що міському голові Дніпра не байдуже, що відбувається з військом. Ми це тільки вітаємо. Ми розуміємо, наскільки важко місту — коли постійні «прильоти» і треба на відновлення, на інфраструктуру. Ми все це розуміємо”, – коментує офіцер ЗСУ Ігор Кочергін.

Місто продовжує системно забезпечувати наших військових необхідним устаткуванням та обладнанням. У свою чергу бійці переконують, відплата окупантам за атаки на мирні міста України не змусить себе чекати.

Читайте також: Поки Дніпро оговтувався після важкої ночі, на Нікопольщині лунали вибухи