Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Підприємці Дніпра піклуються про ВПО: за 15 місяців VARUS працевлаштував 470 переселенців

Черговий по місту, секретар міської ради Олександр Санжара перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо взаємодії виконавчих органів міської ради з роботодавцями міста з питань працевлаштування та забезпечення соціальних гарантій внутрішньо-переміщених осіб. 

У межах чергування пан Олександр відвідав Центральний офіс мережі магазинів VARUS, який розташований на просп. Поля, 104 А.

В офісі він зустрівся з представниками мережі магазинів, а саме Оленою Семидоцькою, керівником відділу по роботі з персоналом мережі магазинів VARUS.

Компанія VARUS — національна мережа, яка налічує 105 магазинів в 39 містах України. За 15 місяців компанія працевлаштувала в місті Дніпрі 470 ВПО. Крім працевлаштування, пів року VARUS компенсував частково проживання та забезпечував харчуванням своїх працівників-ВПО.

Олександр Санжара Відвідав виробництво, перевірив, у яких умовах працюють робітники. Поспілкувалися, дізнався, які вакансії існують у мережі, які необхідні спеціальності, про соціальний пакет, кар’єрне зростання. Домовилися про подальшу співпрацю.

Читайте також: 11 замість 8 років за ґратами: засуджено жінку, яка зробила смертельну ін’єкцію сину