Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Окупанти завдали декілька ракетних ударів по Львову

Вранці 18 квітня відбулося чотири ракетних удари по Львову. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький з посиланням на інформацію Повітряного командування «Захід».

«Три – по об‘єктах військової інфраструктури. Один – по шиномонтажу. Внаслідок влучань сталися пожежі. Гасіння ще триває. Об‘єкти зазнали суттєвих ушкоджень. На жаль, є загиблі та постраждалі. Станом на цю годину відомо про 6 загиблих та 8 постраждалих. Серед постраждалих – одна дитина», – йдеться у повідомленні голови ОВА.

Пізніше стало відомо, що кількість жертв зросла.

«Одна з ракет поцілила у цивільний об’єкт — шиномонтаж.  Попередньо загинуло 6 людей. 11 поранено, серед них 1 дитина. Пошкоджено або знищено близько 40 автомобілів. Від ударної хвилі розбиті вікна в готелі поблизу. В ньому живуть евакуйовані українці», – написав у соцмережі міський голова Львову Андрій Садовий.

Ракети влучили  і поруч із залізничними об’єктами. Про це повідомив голова Укрзалізниці Олександр Камишин.

«Постраждалих серед пасажирів та залізничників немає. І команда вокзалу і команди поїздних бригад спрацювали чітко. Рух поїздів по Львову поновлено, будуть незначні затримки поїздів. Свою пошкоджену інфраструктуру відновимо», – повідомив голова Укрзалізниці.

Читайте також: На Дніпропетровщині від обстрілів постраждали двоє людей