Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Нічний обстріл Дніпропретровщини: ворог поцілив у завод та нафтобазу

Ввечері 5 квітня російські окупаційні війська здійснили обстріл Дніпропетровщини. Ракети пошкодили об’єкти в двох районах області.  Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

“Ворог атакував нашу область з повітря і влучив у нафтобазу та один з заводів. Нафтобазу з горючим знищено. На заводі рятувальники й досі приборкують полум’я. Там сильна пожежа. Горить пальне. Кількість постраждалих з’ясовуємо. Щойно буде інформація – повідомлю”, – йдеться у повідомленні.

Згодом очільник ОВА уточнив, що пожежу вже вдалося загасити.

“Як і обіцяв, уточнюю по нічним «прильотам». На щастя, ніхто не постраждав. Пожежу на заводі щойно загасили. Рятувальники боролися з полум’ям понад 8 годин. Дякую кожному з вас за роботу. На цю годину у нас все більш менш нормально”, – зазначив Валентин Резніченко.

Голова обласної ради Микола Лукашук зазначив, ворог тепер відкинутий на 80-90 км від Кривого Рогу.

З хороших новин: за даними Генштабу, противник втратив контроль над населеними пунктами Добрянка, Нововознесенське і Трудолюбівка, що на Херсонщині. Це означає, що ворог тепер відкинутий на 80-90 км від Кривого Рогу. І на 30 км від Зеленодольська, який знаходиться на кордоні області.

Збройні сили України женуть окупантів якомога далі від нашої області. І виженуть з нашої землі назавжди. Перемога за нами”, – повідомив Микола Лукашук.