Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«На мене полює снайпер», — неадекватний чоловік розтрощив вітрину

Трагікомедія у будівельній крамниці на Слобожанському проспекті. Неадекватний чоловік розтрощив скло у вхідних дверях, а потім влігся на підлозі в очікуванні поліцейських. Свої хуліганські дії чоловік пояснив тим, що на нього полює снайпер.

Ніщо не віщувало біди, коли до крамниці, де продають будівельні інструменти, увійшов покупець.

“Він зайшов, запитав де молотки, йшов до них і знайшов. Взяв його, попрямував до дверей, розбив їх, і далі пішов до нас. Тут стояли клієнти, які також його за руку взяли”, – згадує продавець Владислав Войтенко.

“Він почав казати, що “викликайте всіх сюди, всіх сюди викликайте”. Було видно, що він знаходиться під алкоголем чи під чимось наркотичним. Він продовжив лежати, його ніхто не чіпав, та і навіщо його чіпати, бо чоловік поводить себе неадекватно. Він розмовляв з кимось, хоча нікого не було з нами, він з кимось розмовляв”.

Як чоловік опинився на підлозі, ще й з улюбленим жестом Вінстона Черчіля? Коли приїхали поліцейські, неадекват спробував втекти. А коли це не вдалось, знову розлігся посеред крамниці.

“Під час патрулювання надійшло спрацювання за викликом тривожної кнопки. Прибувши за вказаною адресою, побачили розбите скло на місці, після чого пройшли до магазину, та поспілкувавшись з старшим зміни, він вказав на чоловіка до 40 років, неохайний на вигляд, який поводив себе дуже агресивно. Після чого було проведено профілактичну бесіду та на місці було викликано слідчо оперативну групу для подальшого розгляду справи”, – повідомляє капрал поліції Юрій.

За словами речниці Дніпровського відділу поліції Аліни Стадник, на місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №2 Дніпровського районного управління поліції.

Правоохоронці зафіксували правопорушення. Зараз триває перевірка. Поліцейські вирішують питання щодо притягнення чоловіка до адміністративної відповідальності.

Читайте також: 300 тис. км дорогами Дніпра: у місті вперше ремонтують низькопідлоговий тролейбус