Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Лікарні Дніпра отримали партію функціональних ліжок від європейських партнерів

Лікарні Дніпра отримали чергову партію сучасних функціональних ліжок від європейських партнерів. Завдяки щоденній кропіткій співпраці мерії міста з міжнародними благодійними організаціями міські лікарні постійно отримують медичне обладнання. Цього разу 22 сучасних мобільних ліжка, передали волонтери німецької благодійної організації «Разом за Україну».

Медичний фронт Дніпра поповнила допомога з Німеччини. 22 сучасних та мобільних ліжка – це чергова партія обладнання від міжнародних благодійних організацій.

“Ми дуже вдячні всій європейській спільноті за те що ми на регулярній основі отримуємо допомогу у вигляді медичних препаратів, витратних препаратів також обладнання. Взагалі медикаменти та обладнання хірургічного профілю. Під час російської агресії проти України, тому що лікарня приймає і військових і цивільних”, – лікарка Наталія.

Регулювання висоти голови та кінцівок пацієнта, спеціальний електроприлад для надання медичної допомоги – медичне ложе обладнане всім необхідним. Таку допомогу медики отримали від німецького благодійного фонду Gemeinsam fur die Ukraine, що у перекладі звучить як «Разом за Україну».

“Це фонд заснований дівчатами українками, які живуть у Франкфурті на Майні. Коли почалась війна дівчата не змогли залишитись осторонь і заснували цей фонд 00:32–00:22 Це друга наша допомога з цими ліжками, тому велике дякую Герд Фрос який був ініціатором, і в тому числі організатором цієї гуманітарної допомоги”, – Ірина Боронила, волонтерка.

Розмістять ліжка у відділеннях травматології, хірургії, ортопедії, у палатах інтенсивного й неврологічного профілів.

Читайте також: Окупанти вже випустили на мирну Нікопольщину понад 1100 реактивних снарядів, – Валентин Резніченко