Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Алея з гібіскусу та прибирання території: у місті продовжуються акції #ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий

До озеленення міста долучаються дніпряни всіх вікових категорій. Сьогодні в рамках загальноміських акцій «Чистий Дніпро та «Дніпро Квітучий» викладачі та вихованці позашкільного закладу освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» прикрашали своє подвір’я яскравими саджанцями, до роботи залучили навіть талісман закладу.

«Дніпро Квітучий» — це масштабна акція з висаджування квітів у зелених зонах міста. Ідея полягає в тому, щоб зробити Дніпро більш квітучим і кольоровим, а також зберегти та розвинути зелені зони. 
Сьогодні «Зелену толоку» провели і на подвір’ї закладу позашкільної освіти.

Матвій, вихованець КПНЗ «Центр дитячої та юнатської творчості» ДМР: «Дніпру треба допомагати для того щоб він став красивіше та яскравіше».

До озеленення приєднались не тільки викладачі та вихованці, а й навіть кішка — талісман закладу.

Єлизавета Зінцова, керівниця дитячого танцювального колективу «Платінум»: «Вона допомагала, перевіряла, як в нас пройшли роботи. Трошечки пройшлась по копаному, але їй можна».

Акція об’єднала дніпрян різного віку, які зробили подвір’я чепурним і по-справжньому квітучим.

Тетяна Пальчун, директорка КПНЗ «Центр дитячої та юнатської творчості» ДМР: «Висаджуємо 20 кущів, понад 30 одиниць квітів, а також 10 деревовидних гібіскусів. Алея з деревовидних гібіскусів стане пам’ятною прикрасою нашого закладу, якому в цьому році виповнюється 45 років».

Акція «Дніпро Квітучий» — приклад того, як проста ідея переростає в масштабну та корисну ініціативу.

Читайте також: Дитячо-юнацький центр «Штурм» відсвяткував свій 31-й день народження