Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Йога з цуценятами позбавляє дніпрян втоми та стресу

45 хвилин тренування та 15 хвилин спілкування з цуценятами. Такі заняття допомагають позбутися стресу та втоми. Паппі-йога давно стала популярною у всьому світі. І от дісталась Дніпра. Хто готовий спробувати зробити асани в компанії чотирилапих?

Собака обличчям вниз – популярна поза в йозі, яка приносить неабияку користь тілу, а що, якщо її покажуть чотирилапі?

У цій залі в Дніпрі походять заняття з йоги. Але правильно виконати асани тут – завдання складне, адже скрізь бігають цуценята французького бульдога. Ще зовсім маленькі, але зірки цього зоотерапевтичного тренування.

«Паппійога – це поєднання ментального та фізичного розвитку, це повільна йога з присутністю цуциків. Таке заняття спрямоване на позбавлення стресу, отримання гарних емоцій та покращення фізичного стану. Одне з головних правил нашої йоги – цуцики тут головні, ми нічого не робимо проти їхньої волі», — викладачка PuppyYoga Таїсія Астапенко.

Дніпро став одним з 9 міст в Україні та Польщі, де захопились паппійогою Лапкі. На заняттях відвідувачі розтягують м’язи, розкривають грудну клітину та серця для маленьких пухнастиків.

«Трохи незвично, тому що ніколи не відчувала таких відчуттів. Тварини – такі істоти, які зближують людину із собою. То є не просто прийти та позайматися йогою, а ще й отримати позитивні емоції, які хотів отримати у дитинстві», відвідувачка заняття з PuppyYoga Карина.

Перевага програми – це можливість відпочити з тваринками. Після вправ виділяється спеціальний час на ігри. Такі тренування стали справжнім задоволенням не тільки для людей, а і для чотирилапих.

«Ми займаємось довгий час французькими бульдогами, тому ми їх соціалізуємо, привчаємо до людей. Гуляємо в парку, займаємось з зоопсихологом, от нра йогу ходимо!» — власниця розплідника французьких бульдогів Марина Стратунова.

Читайте також: Черговий по місту перевірив роботу районної котельні у Шевченківському район