Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Генератори, аптечки, гарячі напої: пункт Незламності на вул. Панікахи – місце безпеки у зимовий період


Черговий по місту Підлубний Едуард – заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики ДМР перевірив пункт Незламності, Дніпровський міський територіальний центр, вул. Панікахи, 95.

Цьогоріч на базі закладів та установ, підпорядкованих департаменту соціальної політики, відкрилися 6 пунктів незламності. В усіх пунктах проведено інвентаризацію наявного матеріально-технічного ресурсу, обладнання та оснащення, здійснено випробування генераторів та підготовлено їх до роботи в умовах осінньо-зимового періоду. Пункти облаштовані генераторами, зарядними станціями, засобами освітлення (фонариками), засобами зв’язку, аптечками, запасами питної та технічної води.

Один з пунктів незламності розташований на базі Дніпровського міського територіального центру за адресою: вул. Панікахи, 95. Пункт розрахований на 50 осіб та забезпечений усім необхідним для перебування тут людей під час тривалих відключень електроенергії:
1 дизельний генератор;
павербанк;
1 зарядна станція;
електричні чайники, термоси;
аптечка;
запас питної води;
чай, кава, цукор та ін., необхідне для приготування гарячих напоїв.

На базі закладів соціального захисту працюють пункти незламності за такими адресами:
Відділення щодо надання послуг бездомним особам та особам з низьким рівнем доходів, вул. Лоцманська, 22 А;
Центр соціальної підтримки дітей та сімей “Довіра”, вул. Тополина, 33;
Центр соціальної підтримки дітей та сімей “Обійми”, вул. Яскрава, 41;
Центр соціальної підтримки дітей та сімей “Барвінок”, вул. Янтарна, 45;
Дніпровський міський терцентр у Шевченківському районі, вул. Панікахи, 95;
Дніпровський міський терцентр у Індустріальному районі, вул. Осіння, 11 Б.

“Сьогодні перевірив Пункт Незламності, який знаходиться за адресою вул. Панікахи, 95. Це один з Пунктів Незламності на базі закладів соціального захисту. Всього таких пунктів у нас 6. Пункт незламності на базі Дніпровського міського територіального центру забезпечений усім необідним для перебування тут людей під час можливих тривалих відключень електроенергії. Є генератор, зарядна станція, потужні павербанки для зарядки телефонів, аптечка, мікрохвильова піч, запаси питної та технічної води, гарячі напої. Є дитячий куточок. Перевіркою цього Пункту незламності задоволений. Все готове приймати людей під час тривалих відключень електроенергії.”, — Підлубний Едуард заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики ДМР.

Читайте також: Сучасність та доступність: як працює “Прозорий офіс” у Дніпрі?