Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дрони, станції, телевізійні панелі: Дніпро передав на фронт чергову партію допомоги

Чергова партія «бойових птахів» від Дніпра. Місто продовжує доправляти на фронт необхідну техніку —квадрокоптери з тепловізорами, антидронові рушниці та інше важливе для військових обладнання. Захисники говорять, ця техніка допоможевитісняти ворога з нашої землі.

Антидронові рушниці, дрони DGI, та тепловізори. Дніпро в черговий раз передав допомогу захисникам.

Ця техніка на фронті – розхідний матеріал.

«Його треба дуже багато. Як і дронів, так і техніки. Чим більше дронів, тим більше потрібно і цих пушок, і окопних. Нам дуже потрібна ця техніка, тому що дронів наразі дуже багато. Дуже важко з ними боротися. Тому і треба така нам техніка антідронова. Щоб садити дрони і боротися з ними», – каже начальник служби зв’язківіз громадськістю військової частини Олександр Венгер.

Захисникз позивним «Циган» додає –  дрони важливі на війні. Вони допомагають витісняти ворога з української землі.

«Дуже вдячний вам, за відгук, за допомогу, більше я не можу нічого сказати. Це дуже велика дяка, велика допомога за те, що реагують по першій команді, по першому звернені. З першого разу все вдалось», – сказав військовослужбовець «Циган».

У цій партії – 7 комплектів квадрокоптерів з тепловізорами та додатковими акумуляторами до них, 2 портативні радіоелектронні засоби протидії безпілотникам, 2 станції та 4 телевізійні панелі.

«Це найкращі дрони, які можуть бути, там є тепловізійна камера, там є три камери на підвісі. Вони універсальні, вони виконують кілька завдань і розвідка і координація, пересування, наступ, відступ. Це комплексне рішення, для того, щоб приводити і розвідку і дослідження полю бою і виявлення цілей, координування цілей і інші бойові завдання, які стоять перед нашим військовими», – повідомив секретар Дніпровської міськради Олександр Санжара.

Дніпро – форпост України, і лідер з допомоги Силам оборони. Місто і надалі буде закуповувати необхідну техніку на фронт.

Читайте також: Студенти Дніпра передали автівку для 128-ї бригади ТрО