Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Биття посуду для здоров’я: як боротися зі стресом у Дніпрі

Місце для звільнення від негативних емоцій. У кімнаті-антистрес можна бити посуд і гучно лаятись. А ще відвідувачі позбуваються гніву і агресії, взявши в руки кувалду, молоток і біти.

Тут можна залишити всі погані емоції, розбивши все, що душа забажає. У Дніпрі кімната-антистрес з промовистою назвою «Расхірячка» пустою не залишається. Бо які часи, такі і розваги.

«Зараз це дуже актуально, люди перебувають постійно у стресі через тривоги, через обстріли. Краще розбити посуд, аніж відриватися на рідних і ненароком їх образити», – розповідає співвласниця Софія Вабілева.

Софія розповідає, це не просто забавка, навіть психологи вбачають користь від дивної на перший погляд дії. 

«Звісно, люди приходять, і, навіть, психологи до нас направляють своїх клієнтів, щоб вони залишали стрес і приходили до нас, як на терапію, чи допомагає це? Звісно, допомагає, тому що, навіть, іноді приходять пари, вони не спілкуються один з одним, вони, майже, на стадії розлучення, і потім вони виходять і кажуть нам: “дякую, ви врятували наш шлюб”.»

За час роботи кімнати вивезли понад 3 тонни битого скла. З нього потім роблять новий реквізит. 

 «У нас є варіанти пляшок, тарілки, пляшки, стакани, чашки, деякий посуд ми дійсно беремо на складах, де його не утилізують, деякий посуд ми купуємо новий на заводах, які його роблять, і потім їм же здаємо цей посуд, тобто, ми, дійсно, розуміємо, що його утилізують.» 

«Можна використовувати биту, можна кидати в металеві щити, можна об стол розбити. Тут є все, чого ваша душа забажає.» 

А тим, кому розбитого посуду замало, пропонують розтрощити автівку, комп’ютер чи мобільний телефон власника кімнати. 

Читайте також: У Дніпрі через складні погодні умови та скупчення води на ділянках колій внесено зміни в роботу трамвайних маршрутів

https://youtu.be/31GxVKD1OHo