Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі у Новокодацькому парку пройшло відкрите безкоштовне фітнес-тренування просто неба

Сьогодні, 16 липня, черговий по місту завітав на відкрите безкоштовне фітнес-тренування просто неба у Новокодацькому парку. Таке спортивне дозвілля організували за дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова, аби популяризувати здоровий спосіб життя серед дніпрян.

Для містян організували інтенсивне тренування без додаткового обладнання, яке спрямоване на тренування всіх груп м’язів. Тут поєднанні елементи гімнастики, аеробіки та силових вправ.

«Такі тренування на свіжому повітрі підвищують рівень кисню в крові, позитивно впливають на психоемоційний стан та здоров’я людини», – каже фітнес-тренерка Олександра Гура.

Зі свого боку, департамент має намір продовжувати такі спортивні заходи у всіх парках міста.

«Це перше таке тренування з початку повномасштабного вторгнення рф до України. І ми дуже раді, що сьогодні на тренування завітало стільки людей, бо підтримка здорового способу життя дуже важлива. Ми ж, зі свого боку, плануємо найближчим часом організувати ще й тренування з йоги та пілатесу на інших локаціях. Тож про анонси цих заходів можете дізнатись на сторінці департаменту https://www.facebook.com/dmr.parks», – підсумував Володимир Чорний.

Читайте також: Дніпровська дзюдоїстка Руслана Булавіна виграла Кубок Європи з дзюдо