Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі перевірили укриття фахового мистецько-художнього коледжу

Сьогодні, 18 серпня, чергова по місту Анастасія Сухіна, помічниця директора КП “Теплоенерго”, перевірила виконання доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо облаштування найпростіших укриттів у місті Дніпро та їх доступність для мешканців у будь який час доби.

Укриття в КЗ “Дніпровському фаховому мистецько-художньому коледжі культури” ДОР може використовуватись, як учасниками освітнього процесу, так і містянами.

“Тут є засоби індивідуального захисту, аптечки, є запас технічної та питної води. Ну і звичайно в даному укритті є стільці та крісла, щоб було зручно знаходитись людям під час сигналу повітряної тривоги”, – розповіла чергова по місту Анастасія.

Виконуючий обов’язки фахівця з цивільного захисту Микола Петрович розповів, що від початку повномасштабного вторгнення вони облаштували це укриття.

“Воно розраховано на 300 осіб, є відповідний акт від ДСНС. Але зазначив, що туалетних кімнат немає через відсутність технічної можливості. Та перечекати тут ракетну небезпеку — можна”, – зазначив він.

Укриття доступно цілодобово, для цього в коледжі культури є вахтер та кнопка для його виклику.

Читайте також: Часткова сплата за опалення та реструктуризація боргу: дніпряни можуть скористатися послугами абонентського відділу КП «Теплоенерго»