Site icon Телеканал «ДніпроTV»

3,5 млрд грн Дніпро спрямував на допомогу військовим за 600 днів війни 

За 600 днів повномасштабної війни Дніпро передав за запитами військових необхідне їм обладнання на 3,5 млрд грн. Таким чином наше місто впевнено тримає позиції лідера з надання допомоги ЗСУ.

Дрони – витратний матеріал на війні. Тож у військових велика потреба у них. Ударні, розвідувальні, з телевізійними камерами та без. З початку повномасштабного вторгнення захисники отримали від дніпрян понад 1 200 різноманітних «пташок». 

Також для боротьби з ворожими «очима» місто передало бійцям 31 антидронову рушницю. Не менш важливим на лінії фронту є зв’язок, а саме ретранслятори у комплекті зі спеціальними боксами, радіостанції, пристрої активації та підсилювачі GSM-сигналу. Усе це місто теж на постійній основі надає військовим.

З початку Великої війни захисники отримали від Дніпра 1 657 одиниць такої техніки та 56 комплектів обладнання систем супутникового зв’язку, а ще 100 комплектів окулярів нічного бачення «Нічний водій» та 30 комплектів автоматичних установок на базі відеокамер для забезпечення ціленаведення.

Читайте також: «10 вже передали, ще 5 найближчим часом поїдуть до захисників». Молодь Дніпра створює power-bank для військових