Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Збільшення тарифу або скорочений маршрут: дніпрянам пропонують голосувати за маршрути № 9, 77, 92, 141

28 березня було прийнято рішення щодо змін у схемі руху автобусних маршрутів № 9, 77, 92, 141, які почали прямувати від Сухачівки, Діївки, Таромського до станції метро «Покровська». Зумовлено це було здорожчанням дизельного пального з 26 до 38 гривень за літр та безкоштовним проїздом у метрополітені.

За цей час вартість пального збільшилася до майже 60 гривень, але навіть за такою ціною вкрай важко фізично заправити громадський транспорт у зв’язку з дефіцитом дизельного палива в Україні. Повернення автобусних маршрутів до середмістя спричинить збільшення загального кілометражу приблизно у два рази, відповідно пального потрібно теж вдвічі більше.

Саме з цих причин, повернення автобусних маршрутів до звичних для багатьох кінцевих зупинок (Вокзальної та Старомостової площі) не є можливим. Але, розуміючи попит на саме таке сполучення, пропонуємо користувачам маршрутів № 9, 77, 92, 141 визначити який варіант для них є більш прийнятним:

1) збільшення тарифу на проїзд до 15 гривень та повернення кінцевих до середмістя;

2) збереження вартості проїзду за скороченим маршрутом.

Віддати голос за найбільш зручний для вас варіант можна у телеграм-каналі Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури.