Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі за дорученням міського голови тривають ремонтні роботи в багатоквартирних будинках

Заміна старої покрівлі та ремонт міжпанельних швів. Мешканці багатоповерхівки звернулися до обслуговуючої компанії та міського голови Бориса Філатова. За дорученням мера роботи почались два тижні тому і ще тривають. В іншому будинку замінюють шифер на металопрофільний лист.

Попри війну, у Дніпрі оновлюють та ремонтують житловий фонд міста. Володимир Дмитрович з дружиною живуть у цьому будинку вже тридцять років. Чоловік каже, нарешті є зміни.

Володимир, дніпрянин: «Дивлюсь, згідно з оголошенням, пан мер нам гроші виділив на ремонт будинку. Дай бог, хоч щось в нашому житті буде хороше».

Так, в будинку на вулиці Усенка, 7 за запитом мешканців оновлюють міжпанельні шви. Роботи тривають другий тиждень. Якщо погодні умови не зміняться, комунальники обіцяють їх завершити найближчим часом.

Володимир Тітов, заступник головного інженера КП «Жилсервіс-14» ДМР: «Вони вже застарілі. Нашими співробітниками був проведений огляд цього будинку: шви були в занедбаному стані, старі вони. За підтримки мера нашого міста, Бориса Філатова, нашим містом виконується поточний ремонт міжпанельних швів».

Обслуговує «Жилсервіс -14» й будинок по вулиці Образцова, 3А. Тут відсьогодні почали замінювати стару покрівлю.

Володимир Тітов, заступник головного інженера КП «Жилсервіс-14» ДМР: «На сьогоднішній день відбувається поточний ремонт покрівлі жорсткої. Звернулися мешканці багатоквартирного будинку із заявою в КП наше, що протікає покрівля. Співробітниками нашого підприємства було встановлено, що покрівля знаходиться в старому стані, тому розпочаті роботи по поточному ремонту».

Покрівлю замінять по всій площі даху. Замість старого шиферу кладуть новий металопрофільний лист. Комунальники використовують сучасні технології та якісні матеріали. Роботи планують завершити впродовж тижня.

Читайте також: Ракетна атака по Павлограду: що відомо про постраждалих та руйнування