Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Рух транспорту після атаки по Дніпру

На зупинці громадського транспорту, біля торговельного центру, вибуховою хвилею було пошкоджено автобус. Пасажири та водій дивом не постраждали. У зв’язку з черговим терактом росії, внесено тимчасові зміни у русі громадського транспорту Дніпра. 

Автобус №146 перед вибухом щойно зупинився, щоб підібрати пасажирів. Зупинка – навпроти торговельного центру «Апполо». Вибуховою хвилею в транспорті повибивало вікна, повилітали люки. 

“Тільки зібрався їхати – почув вибух. Вибило мені скло, врятувало, напевно, від удару, повиривало люки, що, напевно, пом’якшило удар. Може навіть пом’якшило те, що перегородка за водієм сильно висока, мабуть, саме через це, залишився живий”, – коментує водій пошкодженого автобусу Сергій Горб. 

Пасажири автобусу також дивом не постраждали, Водій вчасно випустив людей на вулицю. Потім перевіз пошкоджений автобус до АТП. 

“Є пошкодження автобуса. Десь ми попередньо оцінюємо порядку 60-ти тис. грн. Тобто зрозуміло, час на відновлення це поки буде поставка остіклення автобуса і тоді вже буде і тоді вже відновлення, два-три тижні можна буде відновити”, – говорить директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Ігор Маковцев. 

Наразі повністю зупинений рух електротранспорту по вулиці Титова.

“Це маршрут 19-го тролейбусу, це маршрут тролейбусу А, це маршрут тролейбусу Б. Також внаслідок вибуху були пошкодження контактної мережі. Також є уламки на рейковому полотні трамваю”, – доповідає директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Ігор Маковцев. 

Автобуси курсують по всіх напрямках, окрім вулиці Титова. Об’їзд організований через вулицю Будівельників.

Читайте також: Наразі у Дніпрі 5 загиблих, 25 постраждалих, з них одна дитина, – ДСНС