Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Музей історії Дніпра запустив унікальний проєкт «Мандруй Дніпром»

Музей історії Дніпра запустив офіційні екскурсії містом. Шість маршрутів розроблені істориками з урахуванням попиту. Пізнавальна прогулянка буде цікавою для туристів, які бажають познайомитися з містом, і для дніпрян, яким відкриються нові сторінки історії рідного Дніпра. 

Активний відпочинок у місті та вікенд з родиною: Музей історії Дніпра запустив унікальний проєкт «Мандруй Дніпром». Дніпряни матимуть змогу побачити місто під новим, історичним кутом.

Євген Хорошилов, начальник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР: «Ми пропонуємо офіційні міські туристичні маршрути, тобто маршрути з контентом, який запропонований та підтверджений істориками, складений таким чином, що він цікавий для всіх категорій за віком, за соціальним статусом».

Співробітник музею розповідає: люди, які відвідують Дніпро, уявляють його «промисловим монстром».

Святослав Чирук, заступник директора КП «Музей історії Дніпра»: «Але наше місто, насправді воно дуже цікаве, воно дуже зелене, в нього цікава історія. В нас багато архітектурних перлинок, в нас багато цікавої архітектури сучасної, в нас цікаві мистецькі проєкти, нам є чим пишатися, нам є що показати».

Вже підготовлено 6 маршрутів. Один з них — театралізована екскурсія «Обличчя старого міста». Відвідувачі можуть навіть поговорити з діячами, які зробили свій внесок в розвиток міста. І все це з легким присмаком гумору.

Святослав Чирук, заступник директора Музею історії Дніпра: «Квитки можна купити у нас на сайті, можна подзвонити до нашого адміністратора».

Дізнатись, коли і де будуть проходити екскурсії, можна на сайті Музею історії Дніпра.

Читайте також: У Кам’янському через займання трави почав горіти автомобіль