Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Депутат від Слуги Народу порадив пенсіонерці продати собаку, аби сплатити за комуналку

Народний депутат від фракції «Слуга Народу» Євген Брагар дав таку пораду жінці в прямому ефірі програми «Голос народу» на «112 телеканалі»

В ході програми до студії надійшов дзвінок від мешканки Кіровоградської області, яка поскаржилася депутату на пенсію у 2 тисячі гривень, якої не вистачає на сплату заборгованості за газ.

За словами пенсіонерки, субсидію вона отримує, але навіть з цією знижкою сплачувати рахунки не виходить. Жінка платить 1953 гривні за газ та 154 гривні абонплати, тож на життя в неї лишається мінус 107 гривень на місяць, тобто нічого.


«Звичайно, судити в таких умовах важко, ми не знаємо, чи є в неї інше майно. Тому як субсидія надається в залежності від наявності іншого майна та майнового стану. Я особисто зустрічав випадки, коли жінка хотіла отримати субсидію, маючи декілька квартир. Якщо людина має кілька квартир, вона має відповідне майнове становище, а значить, не потребує додаткової субсидії. Якщо є собака елітної породи, вона може продати її в будь-який момент та спокійно сплатити», – відповів Євген на питання жінки.