Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Закулісся Дніпро ТВ: що показали майбутнім журналістам на екскурсії

Екскурсія в світ телебачення відбулась сьогодні для дітей. Малеча не лише побачила, як працює наш телеканал, а й випробували себе в ролі телеведучих, їм показали, як влаштована робота телеканалу ДніпроTV, та поділились секретами створення новин та авторських програм.

Маленькі актори та юні учні медіашколи завітали на телеканал Дніпро Тіві, аби побачити та відчути увесь робочий процес створення медіаконтенту.

Журналісти, монтажери, оператори, режисери світла, камер та звуку –  з усіма працівниками телеканалу діти мали змогу поспілкуватись та побачити їхню роботу.

Діти долучились до усіх етапів робочого процесу: від написання новин до  роботи в студії. Найбільше хотіли випробувати себе в ролі ведучих.

У когось виходило з першого разу. Комусь була потрібна допомога. Але врешті, вийшло у всіх.

Діана займається сценічною мовою та долучається до проведення міських свят. Вона мріє стати ведучою на телеканалі.

“Я навіть не думала що так складно робити медійний контент який знаходиться на тіві правда( моеее вирізати) дуже багато людей задіяно у цій справі це дуже цікаво”, – каже Діана Тарасова.

Наприкінці тренувань — майстер-клас. Діти побачили як записується програма.  А керівниця гуртка поділилась новою ідеєю.

“Ми зробимо такий суфлер, і будемо на мовних заняттях його приміняти, тому що я подивилась, як діти працювали з ним в студіїї, і, я думаю, що на мовних заняттях, це буде теж такий лайфхак з відпрацьовкою тексту на казки”, – зазначила керівниця театрального гуртка «Діамант» Крістіна Юдєнкова.

Після спілкування, майстер-класів та заглиблення у процес, діти не приховували — закохались у телебачення.

Читайте також: Безпечний простір для всієї родини: чергова по місту відвідала один з Пунктів Незламності