Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі стартував проєкт «Бізнес-простір Дніпра»

Отримати безкоштовну консультацію та навчитися тонкощам ведення бізнесу у провідних спеціалістів. У Дніпрі стартував набір до школи підприємця. Як потрапити на навчання та про інші «плюшки» для малого та середнього бізнесу – у сюжеті.

«Необхідно розуміти вузькі горлишка вашого бізнесу. Ризики, які є, треба мінімізувати, і вирішувати проблему вже зараз».

Провідні юристи, фінансисти та підприємці. Навчання у спеціалістів й обмін досвідом стали доступнішими. Однак, так було не завжди. Ганна займається бізнесом вже 5 років. Згадує, як у свій час всьому доводилося вчитися самостійно.

Ганна – бізнес-леді: «Да, действительно, на начальном этапе мне может не хватало каких-то знаний, но все это приходит с опытом, методом проб и ошибок. Но, слава Богу, мы живем в информационном поле и информационном пространстве».

Аби допомогти підприємцям, створили проект «Бізнес-простір Дніпра».  Він об’єднує підприємців з усього міста, а також дає можливість безкоштовно отримати консультацію та підтримку.

Артем Павлов – директор департаменту правового забезпечення міськради: “Подібний проект і інформаційний ресурс – він є інноваційним, і спрямований на оперативне онлайн-отримання інформаціі”.

Для тих, хто лише на початку цього шляху, створили школу підприємця. Незабаром розпочнеться набір.

Єлизавета Буртова – радниця  міського голови Дніпра: “Будут очень хорошие, именитые лекторы, волонтеры начитывать материал, достаточный для того, чтобы человек владел знаниями в таких отраслях как маркетинг, создание команды, мотивация команды, финансы, бухгалтерия, право”.

Міська влада й раніше проводила вебінари онлайн. На сайті також можна було отримати актуальну інформацію та дати зворотній зв’язок. Однак, проєкт розширюється, а на меті – ще й запровадити живі зустрічі представників бізнесу та влади.

Анастасія – бізнес-леді: “Очень классно, что есть такие инициативы. Не забывают предпинимателей и не нужно стоять на площади, чтобы донести что-то до городских властей. И вот такой вот хаб организован”.