Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі розгорнули «Хвилю Дніпра» в парку Глоби

У парку Глоби відбувся флешмоб, у якому розгорнули величезне полотно з нагоди Дня міста. 300 вихованців дитячо-молодіжного центру «Лідер», батьки, педагоги — всі взялися за свій відрізок «Хвилі Дніпра».

«Ідея, звичайно, центру “Лідер”. Ми її запропонували парку, бо тут класна локація і ми хочемо відродити любов до нього. Тому сьогодні тут зібралися привітати і місто, і класно провести час у нашому парку Лазаря Глоби», — пояснює Ірина Власенко, директор дитячо-молодіжного центру «Лідер»

«Звичайно, родзинкою став флешмоб “Хвиля Дніпра”. Коли сотні маленьких дніпрян з батьками розтягнули полотнище розміром 160 метрів і намалювали логотип Дніпра. Це було класно!», — каже Вадим Галицький, директор комунального підприємства «Дирекція територій і об’єктів рекреації».

Учасники флешмобу розповіли: готувалися кілька тижнів.

«Готувалися ми достатньо просто та недовго. Ми тренувалися і тренувалися. Так, були якісь складнощі, але в нас все вийшло», — розповідає Влада Матвієць, учасниця флешмобу.

«Це був дуже цікавий момент, коли я до нього готувалася. Я полюбляю своє місто, навіть, коли я подорожую по інших містах, я завжди з радістю повертаюся до нашого міста», — ділиться Поліна Недомовна, учасниця флешмобу.

Радісні емоції — візитівка грандіозного привітання. А свято в парку Глоби продовжилося концертною програмою та ретро-дискотекою.