Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі реконструюють місця для відпочинку

Амурський парк заграв новими фарбами. У Дніпрі на Слобожанській Набережній реконструювали сквер. Стан змінився кардинально, але на цьому ремонтні роботи не припиняються.

У народі цей сквер називали «Другим бабиним яром». Тутешні його обходили десятою дорогою. Наразі Амурський парк виглядає зовсім інакше.

В этом районе вообще никуда мамочкам ходить с детьми вообще молодёжи некуда сходить сходить. Сейчас тут чистенько вы сами видите, праздники всякие делают, ну хорошо сделали“, – Світлана Колонович, жителька району

У центрі скверу встановили лавки, урни, клумби з квітами та провели світло. Для дітей і дорослих облаштували розважальні та спортивні майданчики. Щоб ніхто не порушив спокій – цілодобово працює охорона.

КП міська інфраструктура, приблизно за рік вичистила цю територію вивезла увесь мусор. Ми зруйнували тут непонятні пам’ятники, вирубали порослі, зробили санітарну обрубку дерев“,- Олексій Тесля, директор КП “Міська інфраструктура” Дніпровської міськради.

Щонеділі на так званій сцені влаштовують розважальні та концертні програми.

Ми беручи на баланс той чи інший об’єкт, оцінюємо його стан, щільність населення, які знаходяться, його рекреаційну завантаженість та починаємо планувати подальші реконструкції, щоб привести його до того стану, щоб можно було назвати європейським сквером, європейським парком”, – Олександр Буйволюк, директор Департаменту парків та рекреацій Дніпровської міськради.

На цьому ремонтні роботи не завершуються. Згодом планують оновити всі зони відпочину Дніпра.