Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Підсумки року: інфраструктура Дніпра та виклики 2022-го

Наприкінці 2022 року команда ДніпроНьюз підбиває підсумки. Яким було життя міста протягом нелегкого року? Захисні споруди, ємності з водою та незламні комунальники. Для них викликів подекуди було найбільше і вони мають що розповісти про свої перемоги.

Михайло Лисенко, заступник міського голови Дніпра: «Обсяг робіт збільшився у десятки разів. Про це не треба розповідати. У багатьох наших городян є співробітники комунальних підприємств і вони чудово знають, коли вони приходять додому і коли йдуть. Тобто люди працюють 24 на 7».

Комунальники Дніпра працюють безперервно, щоб забезпечити містян теплом, водою, світлом. У Дніпрі встановили 36 захисних споруд, їх кількість буде зростати задля безпеки містян. Для посилення захисту міста забезпечили та змонтували матеріали та конструкції на 30 блокпостів.
На правому березі міста встановили 50 ємностей з водою, на лівому викопали близько 40 свердловин.

Михайло Лисенко, заступник міського голови Дніпра: «У нас місто — близько 75% житла знаходиться з теплом. У разі великого відключення, яке може тривати довго, нами було прийнято рішення до системи опалення додати спеціалізовану сіль, яка не дасть замерзнути у разі низьких температур».

Для забезпечення лікарень світлом 5 найбільших районних котелень КП «Теплоенерго» забезпечили генераторами.
Протягом року міські служби підтримували відповідний стан доріг, попри обмеження Кабміну.
Відремонтовано 91 000 квадратних метрів зруйнованого дорожнього покриття.
Підприємство «Зооконтроль» надало прихисток майже 3000 тваринкам-переселенцям.