Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Зруйнований, але нездоланний: оборона Бахмута триває

Не лишити каменю на камені. Окупанти кидають усі сили на захоплення Бахмута. Проте, наші захисники дають загарбникам гідну відсіч. Не маючи змоги захопити місто, ворог знищує його вогнем з усіх видів зброї.

Бахмут. Зруйнований, але нездоланний. Обстріли Бахмута на вщухають. На околицях міста трапляються сутички зі штурмовими бригадами. Однак, ворог боїться вуличних боїв, тому здебільшого атакує здалеку.

Позивний «Джон», військовослужбовець: «Більш за все йде робота міномета. Позавчора був 80-й калібр, зараз ви чуєте — це 120-й працює. Годину тому працював «Град».

Окупанти перевдягаються у форму наших військових або цивільний одяг.

Позивний «Джон», військовослужбовець: «Щоб нас більше сплутати, щоб ми під час розвідки могли подумати, що то наші. Ну, таке можуть робити або зеки, або чмобіки оці».

З початком морозів стало важче. Зігріватися вогнищами чи пічками — видати своє місцезнаходження. Обігрівачі у бліндажах легко виявити тепловізором. Але, попри все, наші захисники впевнено тримають позиції.

Позивний «Бабай», військовослужбовець: «Якщо до нового року Бахмут залишиться все ж таки нашим — а він залишиться, не візьмуть його — то потім у них буде йти спад, і ми їх вижинемо не тільки від Бахмута, а й взагалі викинемо з території України».