Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Зібрати космічну станцію на орбіті: стартували четверті Noosphere Space Games

Стартували четверті змагання з віртуального ракетомоделювання Noosphere Space Games. Middle edition. Учасники позмагаються за призовий фонд у 1 200 доларів.

Змагання індивідуальні і відбуватимуться у форматі онлайн. Учасники Noosphere Space Games працюватимуть над своїми проєктами у грі-симуляторі Kerbal Space Program, що відтворює умови реального космосу: від аеродинаміки до орбітальної фізики. Цього разу юні інженери повинні будуть запустити модульну космічну станцію і зібрати її на орбіті.  Окрім призового фонду в 1 200 доларів, переможці можуть виграти технологічну подорож у Дніпро, під час якої вони познайомляться з фахівцями космічних компаній.

У тих, хто не знайомий з Kerbal Space Program, буде можливість долучитися до окремого заліку зі спрощеною місією та приємними подарунками. На учасників також чекає конкурс з конструювання супутників з особливими призами.

Реєстрація розпочинається 15 травня і триватиме до 5 червня. Взяти участь можуть школярі й студенти віком до 18 років включно. Мінімальний вік не обмежений. Зареєструватися можна за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі в гуртожитку облаштували центр для проживання переселенців