Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Жителів Кривого Рогу підозрюють у незаконній торгівлі підакцизним алкоголем на ₴500 тисяч щомісяця

На Дніпропетровщині підозрюються учасники організованої групи, які нелегально реалізовували алкогольні вироби по всій країні. За даними слідства, мешканці м. Кривий Ріг налагодили схему незаконної реалізації підакцизних алкогольних напоїв. Про це  повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Чоловіки закуповували алкогольну продукцію у довірених осіб за ціною, нижчою від ринкової. Орендували дім та гаражні приміщення для зберігання товару.

Без дозволу на торгівлю вони збували напої оптовими та роздрібними партіями в кафе, ресторани, магазини по всій території Україні. Орієнтований щомісячний прибуток становив до 500 тис. грн.

Під час обшуків вилучено понад 4 тисячі літрів алкогольних напоїв, тютюнові вироби без марок акцизного податку, чорнові записи, мобільні телефони, елітні автомобілі. Цигарки направлено для проведення необхідних експертиз.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури чотирьом учасникам організованої групи повідомлено про підозру за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 204 КК України).

Читайте також: На Дніпропетровщині уночі Сили оборони знищили 8 “шахедів”