Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Жителі Дніпропетровщини отримають паперові повідомлення про стан рахунку за електроенергію

Паперові повідомлення від постачальника YASNO на свою поштову адресу отримають жителі області, які мають несплачені рахунки за електроенергію, спожиту у лютому 2022 року. Про це повідомляє пресслужба YASNO.

Крім цього, у повідомлені буде зазначений рекомендований платіж за споживання у березні. Сума за фактичне споживання у березні буде розрахована до 8 квітня.

«В умовах воєнного стану постачальник YASNO, на жаль, не може гарантувати доставку паперових рахунків усім клієнтам. Тому радимо жителям Дніпропетровщини не чекати платіжку, а розраховуватись за світло за допомогою онлайн-сервісів або в інший доступний спосіб. Отримавши повідомлення про стан особового рахунку та знаючи суму до сплати, клієнти можуть скористатись одним із дистанційних каналів. Ми дякуємо усім, хто продовжує сплачувати за електроенергію та таким чином підтримує енергетичну систему. Країні потрібна електроенергія, тому платіж кожного – важливий!», – сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Нагадаємо, сплатити за світло наразі можна:

– через Особистий кабінет YASNO;

– у Viber-боті YASNO-online;

– на сайті YASNO за номером особового рахунку;

– через платіжні сервіси чи інтернет-банкінги;

– у відділеннях банків (щоб дізнатись суму до сплати, необхідно повідомити касиру особовий рахунок, ПІБ власника та адресу);

– через електронний рахунок, який надійде у email/ viber/ sms-повідомленні тим клієнтам, чиї номери телефонів та електронні адреси є у базі постачальника.

Читайте також: Ситуація на Дніпропетровщині контрольована, – Микола Лукашук