Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Жителі Дніпра зібрали гуманітарну допомогу для херсонців

Допомога херсонцям від дніпрян. Окупація, постійні обстріли, підрив Каховської ГЕС: мешканці Херсонщини за останні півтора роки пережили величезну кількість жахливих і травмуючих подій. Вони не могли не знайти відгуку в серцях дніпрян. Саме тому жителі з кількох різних ОСББ об’єдналися та зібрали гуманітарний вантаж для Херсона. 

Владислав Макарець – начальник організаційного відділу департаменту з питань самоорганізації населення ДМР: «Ось так, ми бачимо, мешканці у своєму підвалі влаштували штаб для збору допомоги, яку відправлять на Херсон».

Жителі декількох ОСББ Дніпра разом зібрали найнеобхідніше для херсонців.

Андрій Діброва, голова ОСН «Металург»: «Наші неймовірні мешканці зібрали дві машини речей, продуктів харчування, ліків, засобів гігієни. Збирали всім районом, нам навіть передавали Новою Поштою».

Точкою збору виступив ОСББ «Мазепи 21». До збору доєдналися кілька десятків небайдужих дніпрян.

Владислав Макарець, начальник організаційного відділу департаменту з питань самоорганізації населення ДМР: «Завантажили вже дві автівки. Ось перша, ось друга. Сумарно 10 тонн. Жителі зібралися навіть із сусідніх районів. Тут і речі, і продукти, зараз вже відправляємо це на Херсон».

На цьому мешканці не планують зупинятися, бо і надалі хочуть допомагати своєму місту та країні.

Читайте також: Знищено понад 7га: на Дніпропетровщині за добу сталося 19 пожеж в екосистемах