Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Жителі будинків на Набережній Перемоги в рамках акцій #ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий провели суботник

Зробити місто кращим власноруч. Дніпряни продовжують наводити лад на подвір’ях власних багатоквартирних будинків. У всіх районах міста провели традиційні суботники в межах акцій #ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий. Жителі декількох будинків на Набережній Перемоги об’єдналися, аби разом зробити свій двір більш комфортним і чистим.

У дворі будинків на Набережній Перемоги 58 і 60 мешканці вийшли на суботник. Жителі разом фарбували лави і дитячий майданчик, прибрали у дворі, висадили квіти.
Пані Наталія долучилась до прибирання, аби зробити свій внесок у покращення рідного двору і міста.

Наталія, жителька будинку Набережна Перемоги,60: «Хочемо, щоб гарно було, зручно. Виходять діти гуляти. І знаєте, у такий час хочеться хоч якось допомогти. Поки там захищають нашу країну, ми намагаємося тут допомагати. Робимо красу».

Водночас у цьому ж дворі розпочали роботи з ремонту міжпанельних швів одного з будинків.

Артем Павлов, директор департаменту правового забезпечення ДМР: «Роботи з ремонту житлового фонду постійно проводяться. Зараз вони набрали великих обертів у всіх районах міста. І так співпало, що в одному будинку сьогодні ремонтують шви, в іншому також роботи розпочалися. Тому ремонти зараз дійсно активно ведуться».

До суботника долучились кілька десятків жителів. Планують проводити такі заходи регулярно, аби утримувати свій двір чистим та охайним.

Читайте також: У Дніпрі відбувся Всеукраїнський фестиваль зі спортивних бальних танців «FEERIYA CUP 2023»