Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Згоріла заправка, пошкоджені будинки та уламки ворожого дрону: поліція фіксує наслідки атаки військових рф

Ворожа армія обстріляла Павлоград, Кривий Ріг та Нікопольський район. Про це повідомляють у Нацполіції Дніпропетровської області. 

Вранці 3 листопада ворог завдав удар по промисловому підприємству у Павлограді. Руйнувань зазнала інфраструктура, відсутнє електропостачання, пошкоджено десять приватних будинків, які знаходились в радіусі ворожого обстрілу.

Також в ніч з 2 на 3 листопада армія рф завдала два удари по Кривому Рогу. Дроном-камікадзе окупанти поцілили в об’єкт енергетичної інфраструктури та ракетою – по об’єкту водної інфраструктури.

Крім цього, з боку тимчасово окупованої території Запорізької області, російські війська із РСЗВ вдарили по житлових кварталах Нікополя. В результаті обстрілів пошкоджень зазнали один багатоквартирний та два приватні будинки, комерційні об’єкти, коледж, транспортне підприємство. Від обстрілів зайнялась пожежа на автозаправній станції.

Вночі під обстріл потрапило і місто Марганець Нікопольського району. Внаслідок ворожої атаки було пошкоджено шість житлових будинків та господарчі споруди.

На місцях влучань працюють слідчі, вибухотехніки та криміналісти, Поліцейські проводять огляд місць обстрілів, збирають речові докази та фіксують наслідки ударів військ рф.

Читайте також: 53 мешканці Дніпра звернулись за матеріальною допомогою для відновлення житла внаслідок ракетних ударів