Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Збір макулатури спрямований на залучення коштів для ЗСУ: чергова по місту перевірив точку збору вторинної сировини

Сьогодні, 8 грудня, чергова по місту заступник директора департаменту екологічної політики ДМР, начальник управління комунальної екології Козлова Ірина перевірила хід збору вторинної сировини спрямований на залучення коштів на вкрай необхідні речі у зимовий період для військових “З теплом до ЗСУ”, який проходить за адресою вул. Набережна Перемоги, 5. 

У будні дні з 16 до 18:00 та у суботу з 12 до 14:00 діє дві точки збору за адресами: вул. Набережна Перемоги, 5 (Молодіжний центр Дніпра) та вул. Юлії Залюбовської, 7. Від 50 кг – адресно. Для здачі формується пакунок з вказанням контактних даних для занесення у базу для участі у розіграші подарунків.

«Сьогодні разом з родиною долучився до акцію, про яку дізнався від знайомих з міської ради. Такі заходи дійсно дуже необхідні як і для екологічного стану, так і для допомоги військовим»,– говорить учасник акції та волонтер Прохор.

«Закликаємо мешканців Дніпра долучатися до акції. Це можливість не лише допомогти, а й отримати цінні призи. Подарунками за найбільшу здачу вторсировни будуть туристичні рюкзаки»,– поділилась чергова по місту.

На разі зібрано вже близько 300 кг макулатури і кілька пакунків пластикових кришечок.

Збір триває з 22.11 по 22.12.2023.

Читайте також: «Укренерго» вимушене знову залучати з 11:00 до 19:00 аварійну допомогу з Румунії та Польщі