Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Збій у мережі Kyivstar: як працюють міські служби Дніпра?

Уранці 12 грудня 2023 року масштабний збій стався в роботі оператора Kyivstar. Абоненти заявляють про відсутність мережі, а при спробі додзвонитися чують у відповідь «Мобільна мережа недоступна». Офіційний сайт компанії також не працює.

У компанії заявили, що вже працюють над усуненням проблеми. У частини абонентів можуть бути недоступні послуги зв’язку та доступу в інтернет. Також не працюють термінали у магазинах, які під’єднані до мережі Kyivstar.

Як працюють міські служби у Дніпрі розповіли «Наше Місто»:

Диспетчерський пункт КП «Теплоенерго» працює наразі на стаціонарному номері телефону (056) 374-30-18

Контакт-центр Дніпровської міської ради працює у штатному режимі. Працюють наступні номери телефонів: +38 (056) 732 12 12, +38 (095)732 12 12, +38 (073)732 12 12

Єдине, що тимчасова не надходять заявникам СМС «Ваша заявка прийнята, «Ваша заявка в роботі», «Ваша заявка виконана».

Гаряча лінія КП «єДніпро» працює у штатному режимі, але лише за цими номерами:

Транспортна сфера

Частина GPS-трекерів та деякі вуличні табло не показують інформацію онлайн. Ті пристрої, що отримують інформацію від інших операторів, працюють штатно. Пасажирський транспорт міста рухається у звичайному режимі.

Департамент житлово-комунального господарства

Паралельно заявки приймає аварійна служба +38 (056) 736-10-02. Вони відображаються у контакт-центрі, тому все працює. Крім контактних номерів приймальних. На процес роботи житлово-комунального господарства Дніпра відключення «Київстару» ніяк не вплинуло.

КП «Дніпроводоканал»

Усе підприємство на зв’язку «Київстар», на даний момент немає зв’язку зі станціями, проводиться об’їзд машинами, перевіряється робота.

Департамент гуманітарної політики

Освітній процес не призупинявся

Університет третього віку

Через збій у роботі Kyivstar гаряча лінія «Університету» працює за номерами:

(лише текстові повідомлення)

Читайте також: Робота аварійки Дніпра. За рік усунуто понад 18 тисяч аварій, пов’язаних з водопостачанням та водовідведенням