Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Завдяки поліції у Дніпрі під час підтоплень не вчиняли мародерства

Сьогодні, 1 травня, черговий по місту Дмитро Редька, заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту, перевірив доручення міського голови Бориса Філатова стосовно взаємодії місцевої влади з Дніпровським районним управлінням поліції. Він поспілкувався з керівництвом щодо потреб для працездатності та функціонування поліції, побачив організацію роботи підрозділу.

Вже цього року міська рада виділила допомогу у вигляді субвенції на 4 млн на придбання паливо-мастильних матеріалів.

Поліція Дніпра повноцінно забезпечена кадрами. На службу поліцейські заступають у необхідній кількості для виконання своїх задач. Правоохоронці реагують та перевіряють усі виклики та повідомлення, які надходять від громадян, кажуть в управлінні.

«Минулого тижня працівники поліції забезпечували охорону публічного порядку під час затоплення житлових масивів уздовж річок. Були виставлені маршрути патрулювання з метою недопущення мародерства, а також надання допомоги громадянам. Завдяки злагодженим діям поліцейських фактів мародерств не допущено», — звітує Роман Дорош, заступник начальника районного управління поліції з превентивної діяльності Дніпровського районного управління поліції.

Правоохоронці постійно патрулюють місто задля гарантування спокою та безпеки громадян. В разі виявлення підозрілих осіб чи предметів українців просять телефонувати на лінію 102 для відповідного реагування.

Читайте також: У Жовтих Водах знесуть пам’ятник Пушкіну