Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Заклади соцзахисту у Дніпрі готові до осінньо-зимового періоду

Сьогодні заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики Едуард Підлубний перевірив підготовку до осінньо-зимового періоду закладів соціального захисту, а саме Центральний відділ Дніпровського міського територіального центру.

Відділ Дніпровського міського територіального центру у Центральному районі міста має індивідуальне опалення. У 2021 році у теплогенераторній відділу проведена реконструкція системи газопостачання, під час якої замінено два газових котли для опалення та гарячого водопостачання на нові, італійської фірми «ВАХІ», замінено вузол обліку та лічильник газу, встановлено додаткове насосне обладнання. Також встановлено обладнання автоматизації теплогенераторної, оскільки її робота передбачена в автоматичному режимі з автоматикою погодного керування.

У поточному році в рамках підготовки до опалювального сезону проведено повірку монометрів, вентиляційних та димових каналів, промивку системи опалення, щомісячно проводиться перевірка роботи сигналізаторів загазованості.

Оскільки робота системи автоматизації працює лише при наявності електроенергії, на випадок блекауту відділ має генератор для забезпечення альтернативного виду електропостачання.

Тож підготовку системи опалення та опалювальних котелень зроблено та чекають початку сезону.

У інших закладах соціального захисту теж уже підготувалися до осінньо-зимового періоду, у кого власні котельні — проведено відповідну роботу. У деяких закладах проведено поточні ремонти, де врахували питання теплоізоляції, а у відділі для бездомних осіб впроваджено модернізацію системи опалення.

Також усі заклади та установи забезпечені генераторами та портативними зарядними станціями на випадок довготривалого відключення світла, щоб працівники зможуть виконувати свою роботу, а підопічні будуть забезпечені світлом та теплом.

Читайте також: ВООЗ передала гуманітарний вантаж для 10 лікарень Дніпропетровщини.