Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Захист під’їзду: у Дніпрі встановлюють пристрої для безперебійного живлення домофонів

Безпечно навіть без світла. В Дніпрі в багатоповерхових будинках почали під’єднувати системи безперебійного живлення до домофонів. Такі павербанки дають змогу навіть за відключень світла залишити домофон працюючим.

Владислав Фролов, голова ОСББ Моніторна,2: «Це пристрій безперебійного живлення. Або павербанк, тільки саморобний. Він дозволяє живити систему домофонів при відключенні світла».

Така система безперебійного живлення підключена напряму до домофона. У разі вимкнення світла вона спрацьовує автоматично. Пристрій надійно приховано від «зайвих» очей.

«Як бачите, сам пристрій знаходиться не тут, тут нічого немає. А сам пристрій знаходиться у перегородці, ось, за дверима».

Владислав Макарець, начальник організаційного відділу департаменту з питань самоорганізації населення ДМР: «Це один з таких гарних випадків, коли голови правління організовуються, щоб в таких швидких, екстрених ситуаціях робити правильні рішення. І в такому під’їзді є можливість захистити під’їзд від непроханих гостей».

Крім домофону, до павербанку можна підключити ще відеокамери або освітлення.