Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Захищаючи українську свободу, загинув 22-річний боєць із Дніпропетровщини

У боротьбі за свободу, незалежність, героїчно борючись із російськими загарбниками за Українську державу, загинув мужній український воїн Ганєєв Олексій Вікторович. Бійцю було лише 22 роки. Про це повідомляє пресслужба Криворізької районної адміністрації. 
 
Ще зовсім юнак, Олексій попри свою молодість був цілеспрямованим та відповідальним, свідомим власного обов’язку та сміливим патріотом. До останнього свого подиху він виборював право України на свободу, право жити на рідній вільній землі, на якій він вже не зустріне свій такий довгожданий переможний світанок.
 
«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття родині полеглого Героя. Гине цвіт нації, юнь, якій підіймати б нашу країну, будувати її майбутнє. Молоді патріоти, нове покоління, народжене у незалежній Україні, мали б бачити її розквіт, творити і створювати, ростити власних дітей, жити. Велика вдячність батькам за сина, який сміливо боровся за свою державу до останнього. Величезна шана пам’яті загиблого Героя», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.
 
Читайте також: Понад 220 родин з Дніпропетровщини готові прихистити дитину, котру війна розлучила з найріднішими