Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Загиблі та постраждалі: на Дніпропетровщині горіли житлові будинки

За минулу добу, 22 листопада, на Дніпопетровщині сталися 4 пожежі у житлових будинках: 2 людини загинули, 3 постраждали. Про це повідомили в ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

О 15:54 сталася пожежа у квартирі на дугому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, розташованого на вулиці Дружби міста Нікополь. Горіло домашнє майно на площі 20 кв. м.

Всередині помешкання надзвичайники виявили тіло 50-річного чоловіка.

О 16:54 рятувальники отримали повідомлення про пожежу у багатоповерховому будинку, розташованому на вулиці Героїв Маріуполя Тернівського району міста Кривий Ріг.

Там горіло домашнє майно на площі 6 кв. м у квартирі, розташованій на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.

Із задимленої оселі надзвичайники вивели на свіже повітря 75-річного чоловіка, який отруївся продуктами горіння. Пстраждалого госпіталізували.

О 19:55 загорівся одноповерховий будинок на вулиці Осипенко села Карабинівка Межиріцької сільської територіальної громади Павлоградського району. Горіли речі домашнього вжитку на площі 20 кв. м.

На пожежі постраждали 2 людини. Їх з опіками верхніх кінцівок та тулуба до госпіталізували.

23 листопада о 05:09 рятувальникам повідомили про пожежу на вулиці Нагірна смт Карнаухівка Кам’янського району. В одноповерховому будинку горіли речі домашнього вжитку та меблі на площі 70 кв. м. В оселі надзвичайники виявили обгоріле тіло людини.

Читайте також: Перейменування вулиці з Подєбрадської на Кожум’яки: депутати міської ради Дніпра на 43 сесії підтримали звернення містян