Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Загадкова співвласниця ресторану «РІО»: хто вона?

Ресторан «РІО» у Дніпрі, який належить сім’ї Краснових, зацікавив німецьке консульство! Заступник міського голови Дніпра, Михайло Лисенко, отримав лист з консульства Німеччини у Дніпрі. Консул цікавився, чому у ресторані Краснових немає води? Виявляється, нещодавно, разом з Ельвірою та Русланом Красновим, засновницею фірми стала мешканка Гамбурга Хайє Кайрія. Саме вона і звернулася до консульства з проханням розібратися. Однак, чомусь консул ім’я своєї співвітчизниці написав з помилкою. У загадковій історії розбиралася команда ДніпроНьюз.

Порушення з боку ресторану «РІО», здається, звична справа. Чи то недотримання карантинних вимог у “червоній” зоні, чи прострочені документи на водопостачання. У Дніпрі перевірили заклади, які працюють у зеленій або прибережній зонах. «РІО» потрапив під перевірки і, як виявилося, мав порушення. Не новина, що розташований він на водоохоронній території, набагато ближче, ніж законні 100 метрів від кромки води. Ба більше, документи на водопостачання на момент перевірки були прострочені. Тому воду закладу відключили.

Андрій Довгань, директор комунального підприємства «Дніпроводоканал»: «За результатами перевірок, відповідно до доручення сесії міської ради, згадані об’єкти відключили через відсутність/закінчення терміну дії договорів на водопостачання і водовідведення чи невиконання технічних умов».

Хто ж така Хайє Кайрія? Можливо, в ресторані знають свою нову господарку?

Адміністратор ресторану «RIO»: «Вперше чую, в принципі знаю наших активістів, бо вони весь час у нас проводять збори, а ось це вперше чую».

Виявляється, персонал не чув про нову співвласницю. Можливо, ще почують, адже наступного листа загадкова незнайомка може написати, наприклад, в Організацію Об’єднанних Націй. А звідти про воду в «Ріо» спитають вже у міського голови чи президента.