Site icon Телеканал «ДніпроTV»

За зверненнями дніпрян до мера Філатова цьогоріч у Дніпрі відремонтовано 1 005 житлових будинків

У багатоквартирному будинку за адресою: вул. Юрія Липи, 3 виконують ремонт усіх трьох під’їздів. Роботи проводять за зверненням мешканців до Бориса Філатова під час прийому міського голови. Попри складні часи у місті продовжують системно вирішувати нагальні проблеми дніпрян. У згаданій багатоповерхівці встановили нові металопластикові вікна і двері усередині під’їздів. Нині завершують ремонт стін.

“Коли у під’їзді встановили другі двері і поміняли вікна, одразу відчули, що стало набагато тепліше й затишніше. Саме в нашому під’їзді роботи вже зробили. Бригада працювала на совість – так усе гарно й якісно зробили. Пошпаклювали, побілували, пофарбували. Словом, приємно зараз заходити до під’їзду. Дякуємо за ремонт”, – сказала місцева мешканка Ганна. 

За словами директора департаменту житлового господарства ДМР Сергія Файфера, з початку року по місту відремонтували під’їзди (із заміною вікон) у 271 будинку. Усього за дорученням міського голови Бориса Філатова на звернення мешканців за згаданий період відремонтовано 1 005 житлових будинків. Тобто 98 % запланованих відповідних робіт на цей рік вже завершено.

“Нині ремонти ще тривають у 4 будинках. До кінця року їх планують закінчити. Серед затребуваних видів робіт – ремонти покрівель, під’їздів, ліфтів, сантехніки, електрики”, – розповів Сергій Файфер, який 19 грудня чергує по місту.  

Під час інспекційного об’їзду він проінспектував і пункт незламності, облаштований в укритті гімназії № 63 (вул. Янтарна, 71-А). 

“Пункт незламності розрахований майже на 600 осіб. Тут є два генератори, достатньо розеток, аптечка, запаси питної та технічної води, електрочайник, санвузли, примусова система вентиляції, пожежна сигналізація тощо. А ще облаштований куточок для відвідувачів із домашніми тваринами. Зона для матері та дитини, дитячий куточок. Тут тепло й затишно. Тож він повністю готовий приймати містян”, – підсумував Сергій Файфер.

Читайте також: У Дніпрі збудують надземний перехід, який з’єднає “Мост-сіті” з майбутнім ТДЦ “Перехрестя”