Site icon Телеканал «ДніпроTV»

За рік повномасштабного вторгнення у Криворізькому районі загинуло понад 20 людей

За рік повномасштабного вторгнення ворог бив по території Криворізького району з усієї зброї, яку мав – з “Ураганів”, “Смерчів”, мінометів. Найбільше дісталося Зеленодольській, Широківській, Апостолівській, Карпівській громадам. Протягом перших понад півроку вони були під прицілом ворога практично щодня. Це завдало чималих руйнувань району, були і людські жертви, повідомив голова Криворізької районної військової адміністраціїї підбиваючи підсумки цього важкого року.

Внаслідок російської агресії поранень різного ступеня тяжкості зазнали 80 людей. Також ворог позбавив життя 22 мешканців Криворіжжя.

Найстрашнішими були смерті мирних мешканців внаслідок постійних обстрілів. Таких жахливих випадків в історії району немало: хлопчик, який собою закрив тіло брата в Зеленодольську, дівчина-спортсменка, яка рано-вранці вийшла на пробіжку в Інгулецькому районі, хлопець, який працював на току сільгосппідприємства в Шестірні. Ці та сотні тисяч інших смертей по всій Україні ми не забудемо і не пробачимо“, – зазначив Євген Ситниченко.

Читайте також: У Нікопольському районі змінюється тривалість комендантської години