Site icon Телеканал «ДніпроTV»

За програмою співфінансування в під’їзді дніпровського будинку замінили електрику

В одному з дніпровських будинків склалася аварійна ситуація з електрикою. Ще до початку повномасштабної війни люди подали заявку на співфінансування, щоб міськрада допомогла полагодити несправності. Ситуацію вирішили у воєнний час.

Цьому будинку 52 роки. З таким пристойним віком почали з’являтися й деякі проблеми. Одна з таких – електрика.

Людмила Шилко, голова ОСББ: «Хотя в стране непростая ситуация на данный момент, мы решили подавать документы на софинансирование, чтобы устранить одну из главных проблем – у нас проблемы с электрикой. Несколько раз протекала крыша, были замыкания и вогорала электрика».

Жителі подали заяву на участь у співфінансуванні. Втім, в країні почалася повномасштабна війна, і люди навіть не розраховували на допомогу. Втім, у квітні міськрада розпочала роботи і електромережу в під’їзді замінили.

«С левой стороны были вот такие же предохранители, как здесь. В процессе ремонта их вырезали и заменили. Вот, три штучки, которые позволяют отключать левую сторону».

Аварійну ситуацію усунули. У міськраді ж запевняють: незважаючи на воєнний стан, міські програми працюють.

Владислав Макарець, начальник відділу проектів управління з питань самоорганізації населення Дніпровської міськради:
«Ми завжди йдемо назустріч таким об’єднанням. Тобто всі, хто подавали заявки з аварійними роботами і готові співфінансувати, ми завжди відкриті до діалогу – провести комісійне обстеження і, наскільки можливо, настільки провести там аварійні роботи».

Дніпряни приємно вражені, що навіть у воєнний час вони отримують підтримку від міської ради.